Wat is het?

Wat is het?

Als u op zoek bent naar een product dat niet alleen niet-invasief is, maar ook veilig en effectief voor de behandeling van rimpels, dan is dit wellicht het juiste product voor u. Dermapen is een veilige en effectieve behandeling die helpt om fijne lijntjes, rimpels en pigmentvlekken te verminderen. Het is een volledig niet-invasieve behandeling die in de privacy van uw eigen huis en in uw eigen tempo kan worden gebruikt. Het innovatieve huidverzorgingssysteem helpt tekenen van huidveroudering zoals roodheid, rimpels, wallen, donkere vlekken, ouderdomsvlekken en beschadiging door de zon te minimaliseren. De natuurlijke ingrediƫnten die in de behandeling met Dermapen worden gebruikt, maken het zeer effectief en ook zeer veilig in gebruik dermapen behandeling pijnlijk.

dermapen behandeling

De dermapen-behandeling levert binnen enkele weken na aanbrengen zichtbare resultaten op. Het vermogen van de huid om zichzelf te verjongen, zichzelf te vernieuwen en littekens en andere huidaandoeningen te verminderen, helpt rimpels, striae, fijne lijntjes en rimpels te verminderen. Dit soort huidverzorging stimuleert uw huid om zichzelf op natuurlijke wijze te herstellen en te regenereren, waardoor het effectief en veilig is om op uw gezicht of enig ander deel van uw lichaam te gebruiken.

Micro-needling is een veilige en zachte manier om een frisse look en feel te krijgen en om fijne lijntjes, rimpels en tekenen van huidveroudering te minimaliseren. De naald die tijdens de dermapen-behandeling wordt gebruikt, is klein, prikvrij en ongeveer 1/4 inch lang. De kleine collageenbundels die tijdens deze procedure worden geĆÆnjecteerd, helpen de huid te verjongen en te vernieuwen. Deze kleine collageenbundels stimuleren de huid om zichzelf op natuurlijke wijze te vervangen en te regenereren.

Klik door naar de website: Elim Instituut

Scroll to top