Brochurehouders – Tips voor het kiezen van de juiste brochurehouder

brochurehouders

Brochurehouders – Tips voor het kiezen van de juiste brochurehouder

Als u zich bezighoudt met het verkopen van retailproducten, zijn brochures een geweldig marketinginstrument. Ze zijn klein, in zakformaat en boordevol nuttige informatie. Maar ze zijn alleen zo effectief als hoe u ze weergeeft. Om maximale zichtbaarheid te garanderen, hebben brochures een aantrekkelijke weergave nodig. Folderhouders maken dat makkelijker Displayshop folderhouders. Hier zijn enkele tips voor het kiezen van de juiste brochurehouder voor uw bedrijf. Je zult blij zijn dat je het gedaan hebt. Lees verder voor meer informatie!

Het plaatsen van een brochurehouder in de buurt van een plek waar veel mensen komen, is de meest effectieve strategie. Mensen halen een brochure eerder uit een brochurehouder dan uit een traditionele catalogus. Bovendien lezen mensen graag catalogi in paranormale vorm, wat een brochurehouder hier ideaal voor maakt. Als uw brochures in tijdschriftformaat zijn, plaats dan meerdere houders op verschillende locaties in de stad, zodat mensen worden aangemoedigd om ze op te halen.

Folderhouders zijn er in verschillende vormen, maten en materialen. Ze kunnen vrijstaand, aan de muur worden gemonteerd of aan Slatwall-fittingen worden bevestigd. U kunt zowel modellen met één laag als met meerdere lagen vinden. Deze zijn goed voor zowel individuele folders als foldersuites. Bovendien kunnen deze houders draagbaar zijn en gemakkelijk van de ene plaats naar de andere worden verplaatst. Dus wat uw zakelijke behoeften ook zijn, brochurehouders zijn een uitstekende keuze.

Als u gedrukt marketingmateriaal op kantoor distribueert, overweeg dan om een brochurehouder van acryl op tafel te kopen. Deze maken niet alleen het verspreiden van gedrukt marketingmateriaal gemakkelijker, maar geven u ook voldoende ruimte om uw brochures te verspreiden. Ze zijn ideaal voor bureaus, lobby's, balies en zelfs kleine kantoren. Naast het bieden van voldoende ruimte voor gedrukt marketingmateriaal, zijn brochurehouders op tafelblad ook draagbaar en lichtgewicht. U kunt ook aanrechthouders met één zak kopen die draagbaar en lichtgewicht zijn.

Meer info over dit artikel: https://www.displayshop.nl/

Scroll to top